Huidige Gast exposanten

José Fernanda

José Fernanda is een Nederlandse kunstenaar en auteur. Na talloze schilderijen en illustraties projecteert ze haar kunst nu op dozen in alle soorten en maten.

Betty Mijlof

Betty Mijlof volgde een opleiding aan het Nola Hatterman Instituut in Paramaribo, Suriname. Zij werkt abstract vooral met acryl, vaak nat op nat. Het eindresultaat ontstaat tijdens het schilderen; de kleuren zijn daar doorslaggevend in.

Leida Lok

Leida Lok is een Edese kunstenaar en permanente exposant in de galerie Bonaventura. Ze heeft in de loop der jaren diverse teken- en schildercursussen gevolgd en is steeds intensiever met schilderen bezig geweest.  Haar werk bestaat veelal uit de landschappen en de natuurlijke elementen die haar prikkelen. Alle werken zijn met acrylverf geschilderd. 

Betty Mijlof

Betty Mijlof volgde een opleiding aan het Nola Hatterman Instituut in Paramaribo, Suriname. Zij werkt abstract vooral met acryl, vaak nat op nat. Het eindresultaat ontstaat tijdens het schilderen; de kleuren zijn daar doorslaggevend in.

Barbara ten Kate

Barbara heeft de kunstacademie in Amsterdam afgerond en geeft al 30 jaar les in kunstschilderen. Barbara is naast exposantkunstenaar ook een belangrijke vrijwilliger in de galerie.

Dick de Groot

Doordat ik meer tijd heb gekregen ben ik weer aan het kunstschilderen gegaan en hierbij heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Modern, kleurrijk en strak. Het lijnenspel mag hierin niet ontbreken.

Jolanda van Hattum

Jolanda van Hattum een multidisciplinair kunstenaar/kunstdocent. Na haar studie op de Kopse Hof Nijmegen (nu HAN kunst, cultuur en welzijn) opende ze haar Atelier Ludiek in Apeldoorn. In 2018 opende ze haar Beeldhouw Atelier Ludiek in Klarenbeek. Jolanda’s werk is te bekijken in de galerie.

Ad van Dingenen

Mijn werken nodigen uit om te kijken en te genieten, vaak zullen ze je verbazen. Ik werk niet alleen met glas en aluminium, maar ook kristal en roestvrij staal of combinaties hiervan.
Kleuren en vormen maken het resultaat af.

” Donkere tinten zijn nodig om de heldere kleuren eruit te laten springen, zodat deze kleuren kunnen schitteren en sprankelen tot hun maximum”.

Mark van Maanen

Mark van Maanen tekende als kind al graag en door volhardend zoeken en experimenteren met diverse materialen nu mijn stijl gevonden. In het proces van maken gebruik ik naast bestaande ook zelfgemaakte tools. Ik zoek voortdurend naar het contrast tussen licht en donker gecombineerd met verschillende vormen en is een diepte perspectief ontstaan.

Ingrid Giesbers

De schilderijen van Ingrid  zijn vrolijk en kleurrijk van stijl. De energie spat er vanaf door de expressieve lijnvoering en vormen. De penseelvoering en het gebruik van paletmes zorgen voor een interessante gelaagdheid waar de kijker zijn eigen fantasie kan laten gaan. Dit maakt dat een schilderij zijn kracht blijft behouden.

Edita Sanders

Ik ben Editha Sanders en mijn passie ligt bij het schilderen met acrylverf. Ik werk met kwasten, paletmesssen en spuiten. Soms gebruik ik papier en schelpenzand om wat meer structuur aan te brengen.

Maia Siradze

Maia is afkomstig uit Georgië en studeerde af aan de kunstacademie van Tbilisi. Haar stijl is een mix van realisme en modern expressionisme.